Algemeen infoAlgemeen nieuws voor de zzperzzper nieuws

Duurzaam verwarmen: Nano Infrarood biedt veel voordeel en een verantwoord behaaglijk zongevoel.

Bezoekers hebben dit profiel 576 keer bezocht.

Met de Energiekste verwarmt u duurzaam, goedkoop, aangenaam en efficiënt. Onze Nano infrarood verwarmingspanelen zijn de zuinigste in de markt.

Naast de financiële en milieusparende voordelen, bieden de nano panelen ook veel andere voordelen. Zo verhoogt u uw energielabel ermee, heeft u geen onderhoudskosten en relatief lage aanschafkosten. De panelen zijn eenvoudig te installeren door aansluiting op uw elektriciteitsnet en u heeft er geen krachtstroom voor nodig. Verder biedt het gezondheidsvoordelen voor bijvoorbeeld mensen met astma, reuma of allergieën doordat er weinig luchtcirculatie plaatsvindt. Hierdoor is er ook geen transport van stof, huismijt en/of bacteriën. U zult verbaasd zijn over de ruimtebesparing en de gevarieerde toepassingsmogelijkheden. In principe zijn de Nano Infrarood verwarmingspanelen overal te gebruiken of het nu in uw woning, badkamer, garage, hobbyruimte, veranda, kantoor, kantine, caravan of winkel is. De panelen van de Energiekste zijn ontworpen, gefabriceerd, en gemonteerd in Nederland en TUV GS, CE, NEN en DVGW gekeurd.

Wilt u ook duurzaam aansluiten?

Voor meer productinformatie over de nano infrarood warmtepanelen kunt u hier klikken. Graag maken wij een vrijblijvende berekening van uw woning, kantoor of verblijf. Neem daarvoor gerust telefonisch contact 06-49905722 op of stuur een mailtje via het contactformulier op onze website.