Actual Sales Solutions

Bezoekers hebben dit profiel 261 keer bezocht.

Actual Sales Solutions
Koen J.P. van de Velde
Amersfoortsestraatweg 69 A9
1403 AP Bussum

Route

  • 06-21182251
  • Stuur e-mail
  • Bezoek website
  • Vakgebieden: Coaching, Consultancy, Management Ondersteuning, Management, Advies, Consultancy, verkoper

<<-Ga terug


Ik ben een uitvoerende en strategische allround sales professional met een human2human aanpak.

Als Sales Professional heb ik ervaring in verschillende industrieën in sales georiënteerde functies en ik noem mijzelf daarom allround. Ik hou van uitdaging in mijn vak en sta open voor nieuwe ideeën en visies. Ik heb uitstekende mensenkennis en vind aansluiting op alle niveaus. Het leiding geven aan teams, het coachen en motiveren van mensen is als een tweede natuur. Belangrijker is dat ik een meerwaarde ben voor een organisatie door mijn expertise in sales en de kracht heb om mensen te inspireren en een organisatie of afdeling te leiden. Ik geloof sterk in de kracht van social media en hoe dit business wise kan helpen.

Als verkoop directeur bij verschillende bedrijven heb ik de laatste jaren genoeg ervaring opgedaan als het gaat om het aansturen van teams, het bedenken van strategische plannen, het aanboren van nieuwe markten en manieren vinden om de gewenste doelgroep op de juiste manier te bereiken. Ik heb een voortvarende manier van werken waar geen nonsens aan te pas komt. Ik gebruik mijn jarenlange ervaring in sales om duurzame contacten op te bouwen. Klanten waarderen mijn recht-voor-zijn-raap aanpak en het feit dat ik 24/7 voor hen klaarsta.

Ik ben ambitieus, maar niet ten koste van anderen en functioneer zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend. Ik ben een energieke collega: een sfeermaker met een aanstekelijk enthousiasme.

facebook volg mij op Linkedin