OmniLeads Online Marketing

Bezoekers hebben dit profiel 401 keer bezocht.

OmniLeads Online Marketing
Daniël Mulder
Waagmeestershoeve 337
7326RW Apeldoorn

Route

  • 055 207 01 58
  • Stuur e-mail
  • Bezoek website
  • Vakgebieden: Advisering, Consultancy, Internet marketing, Management, Advies, Consultancy, Marketing, Online Marketing, Online Marketing, Project Manager, Reclame, Reclameburo, SEO (zoekmachineoptimalisatie), Websites bouwen, WordPress webontwikkelaar

<<-Ga terug


U kunt mij inhuren voor zowel online marketing campagnes als voor website ontwikkeling en voor alle projecten op het snijvlak daarvan. Als afgestudeerd marketeer heb ik mijzelf toegelegd op online marketing en de techniek daarachter. Hierdoor ben ik in staat om websites te ontwikkelen van marketingconcept tot en met code en om de online marketing daaromheen te implementeren, optimaliseren en te managen.

Zoemachinemarketing SEO/SEA
Ik beschik over de kennis en de ervaring om websites en webshops vindbaar te maken in alle grote zoekmachines en dit met behulp van zoekmachine optimalisatie (seo) en met search engine advertising zoals AdWords. Ik ben in het bezit van een geldig AdWords certificaat en ben aangesloten Google Partner. Auteur van het blog Google+ Marketing Blog.

Website Ontwikkeling en WordPress
Als marketeer ben ik in staat om website te ontwikkelen – alleen of in teamverband – die out of the box commercieel effectief zijn en dit op basis van gedegen stabiele code. Ik beheers meerdere programmeertalen en heb ruime ervaring in zowel programmeren als met het aansturen van projecten. Ook heb ik tijdens verschillende ontwikkelprojecten opgetreden als seo adviseur voor de programmeurs. Voor voorbeelden van recente projecten verwijs ik graag naar de pagina WordPress en maatwerk websites op mijn website met recent afgeronde projecten.

Social Media
Mijn kennis en expertise liggen bij Twitter en Google+ en ik heb veel ervaring met zowel social media marketing en met het programmeren van complexe Twitter API projecten in PHP. Als marketeer ben ik verantwoordelijk voor het uitbouwen van het aantal volgers en het bereik voor tientallen zakelijke Twitter accounts en dit met de zelf ontwikkelde tool Twitter Manager.

Google Analytics
Met mijn marketingachtergrond en een bachelor internationaal marketing management (BA) heb ik een gedegen basis voor het analyseren, interpreteren en rapporten op marketing kpi’s en managementniveau. Omdat ik zelf het datacollectiemodel bij de kpi’s kan ontwerpen en deze kan implementeren met o.a. Google Tag Manager, ben ik in staat om een plan om te zetten in data en data in informatie en dit ter ondersteuning bij het nemen van tactische en strategische beslissingen.


volg mij op twittervolg mij op Linkedinvolg mij op Google+