PHOsneek

Bezoekers hebben dit profiel 374 keer bezocht.

PHOsneek
jacko postma
woudvaartkade
8606xt sneek

Route

<<-Ga terug


Geachte relatie Sneek

Via deze weg wil ik mezelf in het kort als zelfstandige aan uw organisatie voorstellen.

Introductie

Al een zeer geruime tijd ben ik werkzaam in het asbest, onderhoud / renovatie, dus met vele jaren praktijkervaring. Mijn opdrachtgevers zijn veelal vaste, verschillende kleine- en grote partners op diverse nivo,s voor zowel korte als langere termijn overeenkomsten. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar nieuwe opdrachtgevers en nieuwe uitdagingen om een intensieve samenwerking aan te gaan.
Het kan ook als 100% selfsupporting voor asbest en of onderhoud.

Inzetbaarheid

Ik word ingezet als leidinggevende projectbegeleiding, onderhoud en renovatie werkzaamheden en als toezichthoudende DTA-er o.a door asbestsaneerbedrijven, aannemingsbedrijven en diverse werkzaamheden voor gemeente en woningbouwverenigingen. Tevens als het gaat om administratieve handelingen zijn geen onbekend terrein voor mij. Of het nu gaat om het inhuren van mij als zelfstandige, het uitvoeren van een sloop of asbestklus, kleine of grotere projecten bent u bij mij op het juiste adres. Alle benodigde gegevens zoals ( btw nr / kvk /varverklaring en alle certificaten als DTA, VCA vol, Fitheidstest en vezelveiligheid, gezondheidsverklaring en BHV ,timmerman,metselaar tegelzetter heb ik in mijn bezit en kunnen in overleg worden ingezien.

Met betrekking tot mijn beschikbaarheid kunnen wij dit in overleg, tot elkaar komen. Ben in het bezit van een grote bus en bij behorende gereedschappen voor diverse werkzaamheden voor onderhoud en renovatie en voor asbestwerkzaamheden alles is gekeurd, inhuur extra personeel in overleg bespreekbaar.

Graag zou ik in een persoonlijk gesprek met u de eventuele mogelijkheden binnen uw organisatie bespreken. Op aanvraag stuur ik u mijn curriculum Vitae toe,voor meer persoonlijke informatie,achtergronden en werkervaring. In afwachting van uw antwoord.
Met vriendelijke groet,

Jacko Postma
Woudvaartkade 26
8606 XT Sneek
Tel: 0653482422