Somhorst Office Support

Bezoekers hebben dit profiel 196 keer bezocht.

Somhorst Office Support
Melissa Somhorst
Ouverturelaan 51
5741 WL Beek en Donk

Route

  • +31629033569
  • Stuur e-mail
  • Bezoek website
  • Vakgebieden: ADMINISTRATIE, Administratie, Administratie (voor ZZP’ers), Administratie & boekhouding, Administratief, Administraties & Advies, Boekhouder, Marketing, Media, PR & Marketing, Secretarieel

<<-Ga terug


Somhorst Office Support biedt ondernemingen, verenigingen en instellingen op projectmatige of incidentele basis maatwerk in administratieve, organisatorische, management- en marketingondersteuning.

Na ruim twaalf jaar ervaring opgedaan te hebben als allround administrateur, boekhoudkundige, office manager, marketeer en financieel dienstverlener heb ik, na een sabbatical van ruim twee jaar, de draad weer opgepakt en ben ik in 2013 een onafhankelijk bureau begonnen als zelfstandige.

Mijn kracht is mijn veelzijdigheid, waardoor ik voor u uiteenlopende (financieel) administratieve, organisatorische, marketing & communicatie en officemanagement werkzaamheden uit handen kan nemen of (her)structureren.

Daarnaast kan ik u middels praktische tips en in begrijpbare taal begeleiden in het op een simpele manier inzichtelijk maken van uw administratie en kantoororganisatie. Hierdoor houdt u grip op uw eigen organisatie en houdt u tijd over voor waar u echt goed in bent: ondernemen.

Een proactieve en servicegerichte houding is waar ik voor sta. En om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werk ik nauw samen met een aantal specialisten uit het vakgebied. Zo vind ik voor uw organisatie altijd de juiste oplossing voor uw probleem.

Heeft u interesse? Neem gerust contact met mij op per telefoon: +31 (0)629 033 569 of per mail: [email protected]
/* */

volg mij op twittervolg mij op Linkedin