Stijlvaardig

Bezoekers hebben dit profiel 387 keer bezocht.

Stijlvaardig
Hans van der Meulen
Grace Kellystraat 22
1325 HD Almere

Route

<<-Ga terug


Sinds maart 2013 bestaat DTP Praktijk Stijlvaardig, een full-service eenmanszaak in Grafische vormgeving en Drukwerk met meer dan 30 jaar ervaring in vormgeving, uitvoerende dtp, pre-press en druktechnieken. Logo’s, huisstijlen, advertenties, flyers, folders, brochures etcetera en het uitwerken van schetsen en concepten zijn de specialiteiten. Ook freelance inzetbaar.

Stijlvaardig werkt zeer klantgericht, toont daarbij initiatief door samen met de klant af te tasten wat passend is voor de betreffende productie en zorgt er voor om binnen het budget tot een hoogwaardig eindresultaat te komen. Meedenken en adviseren, ingangscontrole met betrekking tot o.a. selectie en bruikbaarheid van artwork en een scherpe uitgangscontrole voor foutloze producties is voor Stijlvaardig zeer belangrijk.

Het verzorgen van het drukwerk hoort ook bij een complete grafische productie. Door goede samenwerking met diverse drukkerijen met elk hun specialisatie (en aanleverspecs) kan er over het algemeen een concurerende offerte geboden worden.

facebook volg mij op Linkedin